De beste bezienswaardigheden in New York

New York behoort tot de grootste steden ter wereld. Ik ben er nu een aantal keer geweest en elke keer barst het er van de toeristen. Niet gek ook, want er zijn immers talloze bezienswaardigheden in New York. Ben jij nog niet eerder in New York geweest? Dan weet je mogelijk niet wat je allemaal kunt bezoeken. Dit had ik ook bij de eerste keer dat ik naar deze wereldstad trok. Natuurlijk ken je een aantal bezienswaardigheden in deze stad, maar er zijn er waarschijnlijk ook genoeg die je niet of minder goed kent. Dit wil overigens niet zeggen dat deze toeristische attracties niet de moeite waard zijn om te bezoeken. Ben jij benieuwd naar de beste bezienswaardigheden? In onderstaande tekst licht ik er een aantal uit en vertel ik je hoe je ze het beste kunt bezoeken.

Deze bezienswaardigheden in New York mag jij niet missen!

In New York vind je talloze bezienswaardigheden. Ook wanneer jij er nog niet eerder bent geweest, kun je er van tevoren al heel wat noemen. Zo denk jij bij New York ongetwijfeld aan het Vrijheidsbeeld, Broadway en Times Square. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer bezienswaardigheden in New York. Wat te denken van The Rockefeller Center of The Empire State Building bijvoorbeeld? En daarnaast is een bezoekje aan het Yankee Stadium ook zeker de moeite waard. Kortom: er is genoeg te zien en te doen in New York.

Wanneer jij naar New York gaat,

Bezienswaardigheden afzonderlijk bezoeken

Wanneer jij naar New York gaat, kun je de bezienswaardigheden in deze stad afzonderlijk bezoeken. Dit deed ik tijdens mijn eerste tripje naar deze stad ook. Je denkt voldoende tijd te hebben, maar daar verkijk je je vaak op. Althans, dat was bij mij wel het geval. Ik heb tijdens mijn eerste bezoek aan de stad lang niet alle bezienswaardigheden in New York kunnen zien.

Hartstikke jammer natuurlijk, maar hierdoor “moest” ik nog wel een keer terug naar New York. Heel vervelend! Tijdens mijn tweede bezoek besloot ik een rondrit door de stad te maken middels hop on New York. Hier was ik niet bekend mee, maar wel had ik op het internet al diverse malen gelezen dat dit zeker een aanrader was. En dit kan ik nu volledig bevestigen.

Rondrit door de stad maken

Met een rondrit door de stad zie jij alles van New York. Je neemt gewoonweg plaats in een bus en rijdt vervolgens langs diverse bezienswaardigheden in New York. Een rondrit vinden in New York is overigens niet lastig. Op iedere hoek van de straat vind je haast wel een aanbieder van verschillende tours door New York. Weet wel dat er vaak het nodige verschil zit in het aanbod. Zo rijdt de ene aanbieder door een ander deel van de stad dan de andere. Vaak zijn er zelfs meerdere routes. In dat geval heeft iedere route betrekking op een ander deel van de stad. Op deze manier zie jij dus nooit alle bezienswaardigheden van New York. Of je moet natuurlijk alle routes volgen.

Dat is absoluut middels hop-on hop-off New York

Hop on New York

Wat ik de beste manier vind om New York te ontdekken? Dat is absoluut middels hop-on hop-off New York. Waarom? Omdat je hiermee nagenoeg alle bezienswaardigheden van New York ontdekt. Niet in één dag, maar in meerdere dagen. Bij hop on New York heb je namelijk meerdere routes. De meeste routes duren ongeveer 2 tot 3 uur. Je kunt er bijvoorbeeld prima twee op een dag volgen. Wanneer jij een paar dagen in New York verblijft, is dit dus een ideale manier om binnen korte tijd alle bezienswaardigheden in New York te bezoeken. Bij de meeste bezienswaardigheden is namelijk een halte, waar jij uit kunt stappen. Heb je genoeg gezien? Dan wacht je bij de halte gewoon weer op een bus en ga jij naar de volgende bezienswaardigheid. Het is echt super makkelijk!

Maak een rondrit en bezoek bezienswaardigheden

Wanneer je kiest voor hop on hop off kun je enkel tickets kopen voor de bus tour. Deze zijn vaak één, twee of drie dagen geldig. Je kunt er echter ook voor kiezen om je ticket voor de bus tour te combineren met de entree van één of meer bezienswaardigheden. Er worden vaak verschillende pakketten aangeboden, waardoor jij zelf makkelijk kunt kiezen. En heb je nog niet genoeg gezien van de stad na de bus tour? Dan kun je altijd nog besluiten om de resterende dagen te gebruiken om enkele bezienswaardigheden in New York te bezoeken.

Hop-on hop-off bustochten door New York

Zoals jij ongetwijfeld weet heeft New York talloze bezienswaardigheden. Een aantal kun jij er vast en zeker wel opnoemen, maar je weet vast niet waar alle attracties in de grootste stad van Amerika te vinden zijn. Dit maakt het lastig de bezienswaardigheden te kiezen die je wilt bezoeken. Wil jij zoveel mogelijk attracties zien tijdens je verblijf in deze stad? Dan raden wij jou de hop-on hop-off bustochten door New York zeker aan. Met behulp van een dergelijke bustocht krijg jij namelijk een heel groot deel van de stad te zien. De hop-on hop-off bustochten door New York hebben verschillende routes. Wanneer jij geen enkele bezienswaardigheid wilt missen, doe je er dus goed aan meerdere bustochten te volgen. Grote voordeel van hop-on hop-off bustochten door New York is dat je niet alleen langs de attracties rijdt, maar ze ook kunt bezoeken. Er zijn verschillende haltes verspreid door de stad waar je in en uit kunt stappen.

woman smiling in new york

Welkom op mijn blog

Hoi, ik ben Daniëlle Schuurmans. Wat leuk dat jij een bezoekje brengt aan mijn website! Ga jij binnenkort naar New York? Dan is deze site uitermate geschikt voor jou. Ik vertel je hier namelijk alles over de stad: van toeristische informatie en bezienswaardigheden tot de hop on hop off bus.