De beste tips voor een eerste bezoek aan New York

Ga jij binnenkort voor het eerst naar New York? Bereid je dan alvast voor op een onvergetelijke ervaring. Het is namelijk fantastisch om ‘The City That Never Sleeps’ eindelijk eens in het echt te ontdekken. Je hebt er vast en zeker al veel over gehoord en gelezen, maar je hebt New York nog niet met eigen ogen kunnen aanschouwen. Hier komt binnenkort dus verandering in. Uiteraard wil jij dat jouw eerste bezoek aan New York tot in de puntjes geregeld is. Dat is ook van belang, want anders is de kans aanwezig dat een bezoek aan de grootste stad van Amerika alsnog tegenvalt. Met deze New York tips willen wij jouw eerste bezoek aan deze stad tot een groot succes maken.

bezienswaardigheden natuurlijk niet ontbreken

Welke bezienswaardigheden moet je echt bezoeken

In deze tekst met New York tips mag een kort overzicht met de bekendste bezienswaardigheden natuurlijk niet ontbreken. Jij hebt vast en zeker al wel een aantal attracties in deze stad die jij absoluut wilt bezoeken. Zo staan het Vrijheidsbeeld, het 9/11 Memorial Museum, The Empire State Building en Central Park vast en zeker al op jouw lijstje. Maar natuurlijk is er nog veel meer te zien en te doen in New York. Het is daarom ook goed om van tevoren alvast een overzichtje te maken van de verschillende bezienswaardigheden. Zet deze op een lijstje en voorzie ze van één, twee of drie sterren. De attracties met drie sterren staan bovenaan de lijst en deze ga je dan ook als eerste bezoeken.

Hoe verplaatst jij je door de stad?

Vrijwel iedereen die New York bezoekt, reist met het vliegtuig. Op deze manier ben je er namelijk het snelst. Eenmaal aangekomen in de Amerikaanse stad heb jij zelf geen vervoer. Je kunt er natuurlijk een auto huren. Een van de New York tips die wij je mee willen geven is dat je geen auto moet huren. Waarom niet? Omdat het verkeer in deze stad nogal chaotisch is. Hierdoor is de kans op ongelukken en gevaarlijke situaties natuurlijk groot. Laat je daarom vervoeren door de stad. Dit kan met de taxi, maar dat kost je natuurlijk behoorlijk wat geld. Met de metro, bus of trein is het een stuk goedkoper om door New York te reizen. Tel dus uit je winst met deze New York tips!

Dat is natuurlijk hartstikke jammer

Rondrit door New York met hop-on hop-off bus

Heb jij niet genoeg tijd om alle bezienswaardigheden te bezoeken? Dat is natuurlijk hartstikke jammer. In dat geval richt jij je waarschijnlijk alleen tot de top van het lijstje dat jij thuis al hebt samengesteld. Er is echter ook een manier waarop jij toch zoveel mogelijk bezienswaardigheden in New York kunt bezoeken. Hoe? Met de NYC hop-on hop-off bus. Dit is een bus die langs de verschillende bezienswaardigheden in de stad rijdt. Op deze manier kun jij in korte tijd toch veel van de stad zien. Bij de meeste attracties bevindt zich een halte waar de bus stopt. Jij kunt eenvoudig uitstappen bij deze haltes wanneer jij een bezienswaardigheid beter wilt bekijken. Heb je het er wel weer gezien? Dan wacht je gewoon bij de halte tot de bus weer arriveert. Met de New York hop-on hop-off bus verplaats jij je dus makkelijk en snel langs de verschillende bezienswaardigheden in de stad.

Koop alvast tickets voor bezienswaardigheden

Je kunt nog zoveel New York tips krijgen, maar de belangrijkste tip is dat je alles van tevoren alvast goed regelt. Veel mensen denken dat het hierbij alleen gaat om een lijstje met bezienswaardigheden, vliegtickets en verblijf. Dit is echter niet het geval. Ook toegangskaartjes voor de verschillende attracties kun je namelijk het beste vanuit huis regelen. Niet alleen kun je zo aanzienlijk besparen, maar het scheelt je ook nog eens wachten in de rij. Wanneer je ter plekke nog toegangskaartjes voor een attractie moet kopen, moet je namelijk achteraan in de rij aansluiten. En de rijen bij de meeste bezienswaardigheden in New York zijn behoorlijk lang.

Tickets voor NY hop-on hop-off bus vanuit huis kopen

Ben jij nu al van mening dat je te weinig tijd hebt om alle bezienswaardigheden in New York te bezoeken? Bekijk dan alvast de mogelijkheid om een rondrit door de stad te maken met de New York hop-on hop-off bus. Zo kom je namelijk alsnog langs een groot aantal bezienswaardigheden. Om een plekje te bemachtigen op een hop on hop off bus, doe je er goed aan de tickets alvast vanuit huis te bestellen. Deze rondritten door New York zijn namelijk mateloos populair. Wanneer je pas ter plekke gaat reserveren, bestaat de kans dat de boel al vol zit. In dat geval heb je natuurlijk gewoon pech. Als je vanuit huis boekt, loop je dit risico niet. Althans, niet wanneer je al ver van tevoren reserveert. Op deze manier heb je tevens rustig de tijd om de verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. Als laatste van deze New York tips geven we je hier nog mee dat je niet alleen moet letten op de prijs van een rondrit. Kijk ook vooral naar de verschillende routes, want deze verschillen vaak van elkaar.

Leuke dingen om te doen in New York

New York staat bekend om het grote aantal bezienswaardigheden. Niet gek dus dat de stad jaarlijks door miljoenen mensen wordt bezocht. Wanneer jij binnenkort naar de grootste stad van Amerika gaat, is het verstandig je bezoek uitvoerig te plannen. Beperk je niet alleen tot de verschillende attracties. Er is namelijk veel meer te doen in New York. Zoek jij nog leuke dingen om te doen in New York? Maak dan bijvoorbeeld eens een rondrit met een hop-on hop-off bus. Deze bus brengt je niet alleen naar de verschillende bezienswaardigheden, maar ook naar de leuke dingen om te doen in New York. De bus rijdt altijd een toeristische route, waardoor jij zelf nooit hoeft te zoeken naar bezienswaardigheden en leuke dingen om te doen in New York.

woman smiling in new york

Welkom op mijn blog

Hoi, ik ben Daniëlle Schuurmans. Wat leuk dat jij een bezoekje brengt aan mijn website! Ga jij binnenkort naar New York? Dan is deze site uitermate geschikt voor jou. Ik vertel je hier namelijk alles over de stad: van toeristische informatie en bezienswaardigheden tot de hop on hop off bus.