Disclaimer

Op deze pagina vind je de disclaimer van Newyorkhoponhopoffbus.nl. Deze disclaimer geeft de voorwaarden aan waaronder de informatie op deze website aangeboden wordt.

 

intellectueel eigendom

Het gebruiken van de informatie op deze website is gratis, zolang jij deze informatie niet kopieert, verspreidt of anderszins gebruikt of misbruikt. Je mag de informatie op deze site alleen gebruiken overeenkomstig de verplichte regels van de wetgeving met betrekking tot intellectueel eigendom.

Zonder uitdrukkelijke, schriftelijke toestemming van Newyorkhoponhopoffbus.nl is het niet toegestaan om tekst, fotografisch materiaal of andere bronnen van deze site te publiceren of hergebruiken. De intellectuele eigendomsrechten zijn eigendom van Newyorkhoponhopoffbus.nl.

 

Juistheid van informatie is niet gegarandeerd

Newyorkhoponhopoffbus.nl doet haar uiterste om bezoekers van deze website van correcte informatie te voorzien met betrekking tot de hop on hop off bus in New York. Wij verkopen zelf geen producten, maar waar mogelijk verwijzen wij je wel door naar officiële verkooppunten waar jij tickets voor de New York hop on hop off bus of bezienswaardigheden kunt kopen. Als, ondanks deze inspanning, de informatie of inhoud op deze site onvolledig en/of onjuist is, aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid.

Newyorkhoponhopoffbus.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid of schade die direct of indirect door de (informatie op) website wordt veroorzaakt. Wij zijn daarnaast op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud die door bezoekers op onze site geplaatst wordt.

De informatie en/of producten op deze website worden aangeboden zonder enige vorm van garantie en/of aanspraak op juistheid. Wij behouden ons het recht om informatie zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen, verwijderen of opnieuw uit te geven. Newyorkhoponhopoffbus.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor informatie op website waarnaar verwezen wordt met behulp van hyperlinks.

 

Wijzigingen

Mochten er wijzigingen aangebracht worden in deze disclaimer, dan vind je de meest recente versie van Newyorkhoponhopoffbus.nl op deze pagina.

woman smiling in new york

Welkom op mijn blog

Hoi, ik ben Daniëlle Schuurmans. Wat leuk dat jij een bezoekje brengt aan mijn website! Ga jij binnenkort naar New York? Dan is deze site uitermate geschikt voor jou. Ik vertel je hier namelijk alles over de stad: van toeristische informatie en bezienswaardigheden tot de hop on hop off bus.