Een bezoek brengen aan New York met je kinderen

New York is een enorm drukke stad. Je kunt er dan ook makkelijk verdwalen. Veel mensen besluiten daarom om zonder hun kinderen naar de grootste stad van Amerika te gaan. Op deze manier loop je immers niet het risico je kind(eren) kwijt te raken in de mensenmassa. Toch is het zeker een aanrader New York met kids te bezoeken. Een bezoek aan New York is niet alleen een leuk uitstapje voor jullie als gezin, maar voor de kinderen is het ook nog eens bijzonder leerzaam. Jullie brengen immers een bezoek aan allerlei bezienswaardigheden en musea en daarnaast komen de kinderen in aanraking met een andere cultuur. Bezoek New York dus gewoon met je kids!

Bezienswaardigheden bezichtigen

De meeste kinderen hebben weinig geduld. Zij vinden het dan ook maar niets om lange tijd bij de verschillende bezienswaardigheden door te brengen. Ga je naar New York met kids? Dan zeuren zij je waarschijnlijk de oren van je hoofd af wanneer ze het zat zijn. En dat terwijl jullie nog lang niet alles van de stad hebben gezien. Op deze manier raak jij natuurlijk behoorlijk geïrriteerd. Je wilt immers gewoon alles zien wat de grootste stad van Amerika jou te bieden heeft. De kinderen in het hotel laten is natuurlijk geen optie. Wil je voorkomen dat zij constant gaan zeuren? Beloof hen dan dat er een leuke activiteit voor de kinderen op het programma staat wanneer zij zich goed gedragen. Op deze manier wordt New York met kids bezoeken al een stuk relaxeter!

Het geduld van kinderen is snel op.

Voorkom lange rijen

Het geduld van kinderen is snel op. Wanneer je naar New York gaat, moet je echter over een flinke dosis geduld beschikken. Doordat er miljoenen toeristen naar deze stad trekken, is het er altijd een drukte van belang. Gevolg: ellenlange rijen bij de bezienswaardigheden. Wanneer jij een bezienswaardigheid in New York met je kids wilt bezoeken, zie je de bui waarschijnlijk al hangen. Kinderen hebben namelijk al helemaal een hekel aan wachten. Gelukkig kun je dit betrekkelijk eenvoudig oplossen. Hoe? Door van tevoren alvast de benodigde tickets voor bezienswaardigheden te bestellen op het internet. Op deze manier hoef jij namelijk niet telkens achteraan in de rij aan te sluiten. Je voorkomt zo dus heel wat wachttijd en dat scheelt je ook weer zeurende kinderen.

Maak een rondrit door New York

Een aantal bezienswaardigheden in New York ligt bij elkaar, maar je moet soms ook behoorlijke afstanden afleggen. Zeker wanneer jij New York met kids bezoekt is dit bijzonder vervelend. Kinderen hebben namelijk korte beentjes en zijn ook nog eens een stuk sneller moe. Wanneer zij grote afstanden af moeten leggen, zijn zij er dan ook al snel klaar mee. Dit wil je natuurlijk voorkomen. Daarom doe je er goed aan een rondrit te maken door New York. De beste manier om dit te doen is met behulp van de NY hop-on hop-off bus. In deze open bus worden jullie door de stad gereden. Grote voordeel: zowel jij als je kinderen worden er niet moe van! In New York kun je verschillende routes kiezen die je met de hop on hop off bus wilt volgen. Zo kun je langs vrijwel alle bezienswaardigheden in de stad rijden. Wil jij een bezienswaardigheid beter bekijken? Dan kun jij bij de betreffende halte gewoon uitstappen. Ben je het zat? Dan stap je bij de dichtstbijzijnde halte gewoon weer op de eerstvolgende bus en ga je naar de volgende bezienswaardigheid.

Breng een bezoekje aan Central Park New York met kids

Breng een bezoekje aan Central Park New York met kids

Ga jij met je kinderen naar New York? Dan moet je absoluut een bezoekje brengen aan Central Park. Dit is namelijk een bijzonder stukje groen in het hart van New York. Zeker de moeite van het bekijken waard dus en jouw kinderen kunnen zich hier ook nog eens uitstekend vermaken. Zo vind je in dit park bijvoorbeeld een dierentuin. En een dierentuin valt natuurlijk altijd in de smaak bij kinderen. Daarnaast is er een speciale playground in dit park. Wanneer jij New York met kids bezoekt, mag een bezoekje aan Central Park dus zeker niet ontbreken!

Andere uitjes in New York met kids

Naast een bezoekje aan Central Park zijn er nog talloze andere dingen die jij in New York met kids kunt doen. Zo is een bezoekje aan een theatervoorstelling in Broadway zeker een aanrader. Daarnaast kun je met je kinderen een typische Amerikaanse bioscoop bezoeken. De kids verstaan de taal mogelijk niet, maar het is al een beleving op zich om hen hier eens mee naartoe te nemen.
Zijn jouw kids liefhebbers van sport? Ook dan vinden zij een bezoekje aan New York waarschijnlijk fantastisch. Zo kun je bijvoorbeeld naar een voetbal-, honkbal-, basketbal- of ijshockeywedstrijd gaan. Kortom: New York met kids bezoeken is een harstikke leuke ervaring!

Dingen om overdag te doen in New York

Veel mensen zijn van mening dat New York in de avond op zijn mooist is. De grootste stad van de Verenigde Staten wordt dan verlicht door grote hoeveelheden lampjes. Dit ziet er natuurlijk fantastisch uit. Het is dan ook zeker aan te raden om in de avond eens het uitzicht van New York te bekijken. Uiteraard kun jij je niet alleen in de avond en nacht vermaken in deze stad. Er zijn namelijk ook genoeg dingen om overdag te doen in New York. Zo kun je de meeste bezienswaardigheden het beste bij daglicht bezoeken. Je ziet ze dan immers een stuk beter. Zoek jij nog dingen om overdag te doen in New York? Maak dan zeker eens een ritje met een hop-on hop-off bus. Je komt zo langs verschillende attracties en zo weet je ook direct dingen om overdag te doen in New York!

woman smiling in new york

Welkom op mijn blog

Hoi, ik ben Daniëlle Schuurmans. Wat leuk dat jij een bezoekje brengt aan mijn website! Ga jij binnenkort naar New York? Dan is deze site uitermate geschikt voor jou. Ik vertel je hier namelijk alles over de stad: van toeristische informatie en bezienswaardigheden tot de hop on hop off bus.