Grayline biedt hop on hop off tours door New York aan

Tijdens een van mijn vele tripjes naar New York heb ik ook gebruikgemaakt van de hop on hop off bus van Gray Line New York. Ook deze rondrit door de grootste stad van de Verenigde Staten is mij bijzonder goed bevallen. Vandaar ook dat ik deze aanbieder van hop-on hop-off tours in New York even uitlicht. Ben jij benieuwd naar de tours van Gray Line? Lees dan vooral verder. Ik probeer je hier zo goed mogelijk te vertellen over de mogelijkheden die je hebt.

Groot aantal stops

Het volgen van een bus tour bij Gray Line is mij met name bijgebleven vanwege het grote aantal stops dat je maakt. In totaal zijn dit er 39. Ga niet met de verwachting naar New York dat jij deze tour even in een dagje kunt doen. Dat is namelijk niet het geval. Gray Line New York heeft namelijk vier verschillende tours. Deze hebben allemaal betrekking op een bepaald gedeelte van de stad. Op deze manier heb je natuurlijk voldoende tijd om de bezienswaardigheden in het betreffende gedeelte te bekijken. Wanneer je alles in één dag zou bezoeken, is het alleen een kwestie van langsrijden. Bij Gray Line heb je echter ook de mogelijkheid om de bezienswaardigheden te betreden. Uiteraard ben je geheel vrij om hiervoor te kiezen.

Bijzondere bezienswaardigheden

Bijzondere bezienswaardigheden
Wanneer ik aan New York denk, denk ik direct aan het Vrijheidsbeeld, het World Trade Center en Times Square. Dit zijn drie bekende bezienswaardigheden die jij in New York kunt bezoeken. Met Gray Line ga je uiteraard langs deze drie toeristische attracties. Maar er is natuurlijk veel meer. Alle bekende bezienswaardigheden van New York worden namelijk aangedaan. Wanneer jij ze echt allemaal wilt zien, moet jij dus alle vier de routes van Gray Line New York volgen. Dit kost weliswaar behoorlijk wat tijd en geld, maar dit is wel de beste manier om de grootste stad van de VS te ontdekken.

Vergelijk de tours bij verschillende aanbieders

Tickets voor een rondrit door de stad met Gray Line New York zijn bij verschillende aanbieders te koop. Ik raad je overigens niet aan om de tickets direct bij de eerste de beste aanbieder te kopen. Waarom niet? Omdat de kans dan groot is dat je meer geld kwijt bent dan noodzakelijk. De prijzen bij de aanbieders van rondritten bij Gray Line verschillen namelijk nogal. Daarom doe je er goed aan verschillende aanbieder met elkaar te vergelijken. Kijk bijvoorbeeld eens wat de tickets voor een rondrit door New York kosten bij tiqets.com, ticketbar.eu, viator.com en getyourguide.com. De kans is groot dat jij zo een leuk bedrag kunt besparen.

Tickets geldig voor meerdere rondritten

Niet alleen de prijs verschilt per aanbieder, ook het aanbod en de pakketten. Bij de ene aanbieder bestaat een pakket bijvoorbeeld ook uit het betreden van een aantal bezienswaardigheden. Uiteraard heb jij ook de mogelijkheid om enkel te kiezen voor de hop on hop off tour van Gray Line New York. De meeste van deze tours duren 2 à 3 uur. Tickets zijn doorgaans twee dagen geldig. Je kunt in twee dagen tijd dus prima alle vier de tours van deze aanbieder volgen. Let er echter wel op of het ticket dat jij wilt kopen ook twee dagen geldig is. Indien dit niet het geval is, zie jij alsnog een groot deel van de stad niet. Zoals gezegd is het volgen van vier tours op een dag niet te doen.
Tickets geldig voor meerdere rondritten

Besparen op rondrit door New York? Gebruik deze hop-on hop-off bus coupon!

Een bezoekje aan New York is al duur genoeg, dus het is altijd lekker wanneer je geld kunt besparen op bepaalde dingen in deze stad. Wil jij een rondrit maken door New York? Dan is het mogelijk om hierop te besparen. Boek jouw plek in de bus dan wel alvast wanneer je nog thuis bent. Met deze hop-on hop-off bus coupon bespaar je namelijk flink op de prijs. Besluit jij te wachten tot je in New York bent? Dan is de kans groot dat er geen plek meer vrij is voor de periode die jij in de stad verblijft. In dat geval kun je de hop-on hop-off bus coupon dus ook niet meer gebruiken. Deze hop-on hop-off bus coupon kun je overigens ook niet gebruiken bij de aanbieders in New York. De aanbieding geldt immers alleen wanneer je via deze site boekt.

woman smiling in new york

Welkom op mijn blog

Hoi, ik ben Daniëlle Schuurmans. Wat leuk dat jij een bezoekje brengt aan mijn website! Ga jij binnenkort naar New York? Dan is deze site uitermate geschikt voor jou. Ik vertel je hier namelijk alles over de stad: van toeristische informatie en bezienswaardigheden tot de hop on hop off bus.