Met de hop on hop off bus bij Big Bus New York

Doordat ik inmiddels meerdere malen in New York ben geweest, weet ik dat er verschillende aanbieders zijn van hop on hop off tours door de stad. Uiteraard stoppen de meeste aanbieders grotendeels bij dezelfde bezienswaardigheden. Toch verschilt het aanbod per aanbieder ook enigszins. Dit geldt eveneens voor de prijs. Zoek jij nog een ticket voor een bus tour door New York? Dan kan ik Big Bus New York zeker aanbevelen. In deze tekst vertel ik je waarom het de moeite waard is om met de hop on hop off bus van dit bedrijf mee te gaan.

Ontdek de stad

Ontdek de stad
Zeker wanneer jij voor het eerst naar New York gaat, kan ik een Big Bus tour zeker aanbevelen. Waarom? Omdat dit de perfecte manier is om de stad te leren kennen. Met een busrit van Big Bus New York zie jij namelijk alle bekende bezienswaardigheden van de stad. Zodoende leer jij de unieke cultuur, architectuur en rijke geschiedenis van de grootste stad van Amerika natuurlijk goed kennen. Een van de grote voordelen van een Big Bus tour is wat mij betreft de gids die op iedere bus aanwezig is. Deze vertelt je alles over de verschillende plekken waar de bus langs rijdt.

De verschillende Big Bus tours

New York is een enorm grote stad. Hierdoor is het niet te doen om met slechts één bus tour de gehele stad te ontdekken. Bij Big Bus New York zijn ze zich hier maar al te goed bewust van. Daarom kun je bij dit bedrijf in totaal vijf verschillende Big Bus tours kiezen: Explore Downtown (rood), Explore Uptown (blauw), Explore Brooklyn (paars), Explore Harlem (groen) en Discover NYC by Night (geel). Met deze verschillende routes heeft Big Bus New York de stad eigenlijk opgeknipt in meerdere kleine delen. Zo heb je altijd genoeg tijd om de beste plekjes in dit gebied eens rustig te bezichtigen.

Divers aanbod

Zoals je al kon lezen biedt deze hop on hop off organisatie verschillende routes aan. Het is misschien wat veel om ze allemaal te volgen, maar ik raad je zeker aan minimaal twee of drie routes te kiezen. Zo zie je namelijk een groot deel van de stad. De routes die jij wilt volgen, kies je overigens helemaal zelf. Bij deze aanbieder kun je namelijk uit verschillende pakketten kiezen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om één, twee of drie dagen met de hop on hop off bus van deze aanbieder mee te gaan. Het is daarnaast mogelijk om de rondrit door New York te combineren met het bezoeken van diverse bezienswaardigheden.
Divers aanbod

Wat zijn de kosten?

Voordat jij besluit met een Big Bus tour mee te gaan, wil je natuurlijk wel weten wat het gaat kosten. Ik schrok in eerste instantie enigszins van de prijs, maar je bent veel goedkoper uit dan wanneer je alles los koopt. Toch verschilt de prijs per aanbieder nog wel enigszins. Om te voorkomen dat jij teveel betaalt, doe je er goed aan de prijzen van de verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. Ik heb de prijzen van een aantal tickets van Big Bus New York alvast voor je op een rijtje gezet.

– tiqets.com: vanaf 36,66 euro
– ticketbar.eu: vanaf 54,92 euro
– viator.com: vanaf 36,51 euro
– getyourguide.nl: vanaf 48,86 euro

Ik adviseer je overigens niet alleen op de prijs te letten, maar ook naar de inhoud van een pakket te kijken. Sommige tickets zijn namelijk langer geldig dan andere. Dit zorgt natuurlijk voor een verschil in prijs.

Rondrit maken door New York? Dat kan met hop-on hop-off bus korting!

Wil jij een rondrit maken door New York? Dan ervaar je al snel genoeg dat de prijzen van de verschillende aanbieders van busritten door de stad behoorlijk van elkaar verschillen. Jij wilt natuurlijk niet te veel betalen voor een bustocht door de grootste stad van Amerika. Daarom adviseren wij je vanuit huis alvast te boeken. Hier krijg je namelijk hop-on hop-off bus korting! Met deze hop-on hop-off bus korting weet jij dus zeker dat je niet de hoofdprijs betaalt voor een rondrit door New York. Je kunt de reis ook ter plekke boeken, want ook in New York zelf wordt vaak hop-on hop-off bus korting gegeven. Boek in dat geval niet bij de eerste de beste aanbieder, maar vergelijk de prijzen altijd goed met elkaar.

woman smiling in new york

Welkom op mijn blog

Hoi, ik ben Daniëlle Schuurmans. Wat leuk dat jij een bezoekje brengt aan mijn website! Ga jij binnenkort naar New York? Dan is deze site uitermate geschikt voor jou. Ik vertel je hier namelijk alles over de stad: van toeristische informatie en bezienswaardigheden tot de hop on hop off bus.