New York reisgids: ontdek de stad in 2, 3, 4, 5 of 7 dagen

Veel mensen willen in hun leven een bezoekje brengen aan New York. Jij ook? Dan ben je mogelijk al wel aan het kijken of je binnenkort een stedentrip naar New York kunt maken. Doordat er zoveel te zien is in de grootste stad van Amerika, weten veel mensen niet hoeveel dagen zij naar New York moeten gaan. De kans is aanwezig dat jij dit ook vrij lastig in te schatten vindt. Moet je nou bijvoorbeeld 2, 3, 4, 5 of 7 dagen op stedentrip naar New York gaan? Dit hangt er maar net vanaf wat jij allemaal wilt zien en doen in de stad. In deze tekst lichten wij de verschillende opties voor je uit.

Tweedaagse stedentrip New York

Ga jij een weekendje op stedentrip naar New York? Dan heb je niet heel veel tijd om alle bezienswaardigheden ook daadwerkelijk te bezoeken. Uiteraard wil je in deze periode zoveel mogelijk van de stad zien. Je kunt dan natuurlijk zelf langs allerlei bezienswaardigheden trekken. Dit is echter niet de beste keuze. Bij een tweedaagse stedentrip naar New York kun je beter met de hop- on hop-off bus gaan. Deze bus rijdt jou langs een groot aantal bezienswaardigheden in de stad. Op deze manier kun jij in twee dagen tijd toch heel veel van New York zien!

In drie dagen tijd New York verkennen

Wanneer je drie dagen naar New York gaat, heb je alweer iets meer tijd om de stad te verkennen. Voor een stedentrip naar New York raden wij dan ook meestal aan om minimaal drie dagen te gaan. Je hebt zo immers genoeg tijd om het grootste gedeelte van de bezienswaardigheden te bezoeken. Plan vooral van tevoren al welke attracties je allemaal aan wilt doen. Maak bijvoorbeeld een lijstje en geef de bezienswaardigheden stuk voor stuk sterren. De attracties met het meeste aantal sterren kun je dan wat langer bezoeken. Wil je de rest ook nog bekijken? Doe dit dan met een hop on hop off bus. Deze rijdt jou langs de verschillende bezienswaardigheden in de stad. Op deze manier zie jij in drie dagen tijd nagenoeg alles van New York.

Waarom een vierdaagse stedentrip naar New York?

Waarom een vierdaagse stedentrip naar New York?

Wil jij voldoende tijd nemen om de verschillende bezienswaardigheden van New York te bezichtigen? Kies dan voor een vierdaagse stedentrip naar New York. Wanneer jij vier dagen in de grootste stad van de Verenigde Staten verblijft, heb je voldoende tijd om in ieder geval de bekendste bezienswaardigheden te bezoeken. Zo kun jij voldoende tijd doorbrengen bij het Vrijheidsbeeld, The Empire State Building, Times Square, Broadway en het Rockefeller Center. Heb je nog wat tijd over tijdens je vierdaagse stedentrip in New York? Ga dan met een New York hop on hop off route langs de overige bezienswaardigheden. Met deze busrit kun jij in korte tijd ook nog een groot deel van de bezienswaardigheden van deze stad zien.

Stedentrip naar New York? Kies voor vijf dagen!

Een stedentrip naar New York is een dure aangelegenheid. Jouw eerste keuze gaat daardoor misschien ook niet uit naar een vijfdaagse stedentrip naar New York. Logisch, want dit kost je alleen maar meer geld. Vijf dagen op bezoek in New York is echter wel de moeite waard. Je kunt dan immers rustig de tijd nemen om de verschillende bezienswaardigheden in deze stad te bezichtigen. Zo kun je bijvoorbeeld een groot aantal attracties bezoeken. Bij een vijfdaagse stedentrip hoef jij je niet alleen maar te richten tot de bekendste bezienswaardigheden. Je heb immers voldoende tijd om ook de wat minder bekende attracties aan te doen. Daarnaast kun je bij een vijfdaagse stedentrip in New York natuurlijk een groot aantal hop on hop off routes volgen. In vijf dagen tijd kun jij dus prima alle bezienswaardigheden in New York bezichtigen.

Een zevendaagse stedentrip naar New York

Wil jij New York echt van onder tot boven ontdekken? Dan ben je vast en zeker van mening dat vijf dagen nog niet voldoende is. Je kunt in vijf dagen de stad weliswaar goed ontdekken, maar je wilt natuurlijk ook nog wat tijd om leuke en gezellige dingen te doen. Een zevendaagse stedentrip naar New York is in dat geval de oplossing. Je hebt zo immers ruimschoots de tijd om alle bezienswaardigheden in New York te ontdekken. Althans, wanneer je van tevoren een planning maakt. Ga je zonder enige planning naar New York? Dan is de kans aanwezig dat zelfs zeven dagen nog niet voldoende is. Wil jij tijdens jouw zevendaagse stedentrip in New York meerdere bezienswaardigheden op één dag bezoeken? Kies dan voor een ritje met de hop on hop off bus. Deze brengt je langs verschillende attracties. Bij de meeste van deze attracties zijn haltes, waardoor je makkelijk in en uit kunt stappen om een attractie beter te ontdekken.

Gratis dingen om te doen in New York

Een bezoekje aan New York kost behoorlijk wat geld. Je betaalt voor een vliegticket al een fors bedrag, maar daar blijft het niet bij. Je moet immers ook nog een verblijfplaats hebben in de stad. Daarnaast wil je uiteraard ook de nodige bezienswaardigheden in New York bezoeken. Al met al is een tripje naar de grootste stad van Amerika zeer prijzig. Wil jij wat besparen op je bezoek aan deze stad? Dan zoek je mogelijk gratis dingen om te doen in New York. Je verwacht het mogelijk niet, maar je kunt genoeg gratis doen in deze stad. Enkele gratis dingen om te doen in New York zijn: een bezoekje aan het Central Park en het bezichtigen van bezienswaardigheden van de buitenkant. Uiteraard vind je nog veel meer gratis dingen om te doen in New York. Zoek maar eens op het internet en je vindt binnen de kortste keren een aantal handige tips!

woman smiling in new york

Welkom op mijn blog

Hoi, ik ben Daniëlle Schuurmans. Wat leuk dat jij een bezoekje brengt aan mijn website! Ga jij binnenkort naar New York? Dan is deze site uitermate geschikt voor jou. Ik vertel je hier namelijk alles over de stad: van toeristische informatie en bezienswaardigheden tot de hop on hop off bus.