Over ons

 

Welkom op Newyorkhoponhopoffbus.nl

Ik (Daniëlle) vertel je op deze website alles wat jij moet weten over de Amerikaanse stad New York: the city that never sleeps! Op deze site besteed ik aandacht aan allerlei dingen met betrekking tot New York. Zo vind je hier toeristische informatie en lees je wat je kunt doen en welke attracties je kunt bezoeken. Ik heb een speciaal plekje ingeruimd voor New York hop on hop off. Waarom? Omdat veel mensen niet bekend zijn met dit principe. Ik was hier ook nooit bekend mee, maar het is zeker een aanrader wanneer jij een bezoekje brengt aan New York.

Uit ervaring weet ik dat New York een stad is waar je veel kunt doen. Het is dan ook lastig om een keuze te maken wat je wel en wat je juist niet moet bezoeken. Doordat ik hier zelf ook behoorlijk mee worstelde, heb ik besloten deze site te starten. Ik ben inmiddels al heel erg vaak in New York geweest en weet daardoor (bijna) alles over de stad. Veel mensen zijn hier echter een stuk minder bekend. Met de informatie op deze site hoop ik ook de minder bekende mensen wegwijs te maken in New York. Op deze manier kun jij in korte tijd zoveel mogelijk van de stad zien!

Heb jij geen zin om je door alle pagina’s tekst te worstelen? Dan adviseer ik je in ieder geval de pagina over de New York hop on hop off bus te lezen. Dit is namelijk een welkome aanvulling op jouw verblijf in New York. Ik vertel je hier niet alleen wat het is, maar je leest ook hoe jij tickets voor deze bustour kunt bemachtigen.

Ik hoop dat de informatie op deze site jou helpt je bezoek aan New York goed te plannen!

 

woman smiling in new york

Welkom op mijn blog

Hoi, ik ben Daniëlle Schuurmans. Wat leuk dat jij een bezoekje brengt aan mijn website! Ga jij binnenkort naar New York? Dan is deze site uitermate geschikt voor jou. Ik vertel je hier namelijk alles over de stad: van toeristische informatie en bezienswaardigheden tot de hop on hop off bus.